Velkommen til din sundhedsportal

En stor samling af viden om sundhed og stress

Når du eller din virksomhed abonnerer på HUMANsupport, er denne side er din indgang til vores sundhedsportal. Den indeholder artikler, podcasts, online kurser og guidede forløb, der informerer og underviser om relevante elementer vedrørende sundhed og stressforebyggelse. Nedenfor kan du vælge, om du vil starte med artikler, podcasts, guidede forløb (der tager udgangspunkt i forskellige personlige livssituationer) eller online kurset. Du kan også bruge den lille menu herover til at navigere.

Du er også velkommen til at kontakte vores dygtige og veluddannede supporter gennem vores chatfunktion, som du altid finder nederst i højre hjørne af din skærm. Hvis du beskriver din problemstilling kort, vil de kontakte dig, så du kan få personlig og professionel hjælp

Vælg dit foretrukne indholdsområde

Læs

Her finder du alle artikler samlet et sted.

Lyt

Her finder du alle vores podcasts samlet et sted.

Guidede forløb

Anbefalinger der er afstemt personlige problemstillinger

man, resting, sleep-7116372.jpg

Online kursus

Stressforebyggelsesforløb delt op i 6 moduler.

Info om guidede forløb

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal begynde at læse eller lytte, som er relevant for dig , har vi lavet en lang række guidede forløb. Her kan du – på baggrund af hvordan du har det lige nu – vælge de forløb, der passer bedst til dig og din nuværende situtation. 

Du finder dem ved at klikke på knappen nedenunder.

Info om 6 ugers online kursus

Her finder du også vores 6 ugers modul-opbyggede kursus om stressforebyggelse. Kurset indeholder en række artikler, podcasts og ikke mindst opgaver, som du kan løse når du har tid og lyst. Du får også anvist en række simple værktøjer, der hjælper dig med at få en bedre, sundere og mere stress-fri hverdag.

Scroll to Top

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* Påkrævet