Kurser, workshops og udviklingsforløb

Er du interesseret i stressforebyggelse og -behandling?

Vi har en række kurser og artikler, som du er velkommen til at købe og anvende. Det kan hjælpe med din stress og give dig større indsigt i stressrelaterede problemer. Se vores tilbud under denne tekst.

Play Video

Sådan håndterer du stress i hverdagen (Varighed 2 dage)

Lær hvordan du håndterer stresstilstande i dit private og professionelle liv – Kom på et spændende kursus, hvor vi dykker ned i stress og hvordan du bedst håndterer den i hverdagen.

Hvordan opnår du dine mål i livet gennem fokus på mental-, social-, og fysisk sundhed?

Hvad enten du ønsker at komme i bedre fysisk form, tabe dig, blive bedre til at fokusere eller arbejde med dine professionelle mål, går vejen gennem en bedre balance mellem din mentale, sociale og fysiske sundhedstilstand. Diverse trænings-, kost eller performancekure har ingen eller kun kortvarig effekt. Derfor arbejder vi med at skabe balance mellem dit professionelle, private og personlig liv, så du i sidste ende performer bedst muligt og skaber den bedste kvalitet i dit liv – også på lang sigt. Det som det i første omgang kræver af dig er, at DU træffer beslutningen, så har jeg de brugbare værktøjer der med få, men vigtige justeringer, vil bringe dig et bedre sted i dit liv.
Ring til Jesper på 27116767 eller skriv på jr@humansupport.dk hvis du vil have mere information.

Play Video
Play Video about stressforebyggelse

Lær hvordan fokus på sundhed kan skabe bedre trivsel, et godt psykisk arbejdsmiljø og bedre performance

Fokus på sundhed kommer både den enkelte medarbejder til gode og skaber en positiv synergieffekt i dit team. Kickstart jeres forebyggende indsatser mod stress og følgevirkninger som angst og depression

På denne 2-3 timers workshop lærer du og dit team, hvad sundhed er, og hvordan social, mental og fysisk sundhed er hinandens forudsætninger, samtidig med, at de komplementerer hinanden.

Under min ansættelse i Danmarks Cykle Union, var vi igennem en større organisationsændring med ny direktør og daglig ledelse. En ledelse med forskellige erfaringer og samtidig en ledelse med ”nye” ledere. I ledergruppens samarbejde med Jesper, fik vi sat rammerne for ledergruppens måde at samarbejde på. Ligeledes nedsat nogle rammer for måden vi ville arbejde med medarbejdergruppen. Jesper ledte os professionelt gennem processen og satte agendaen for vores fremadrettede måde at samarbejde på i ledergruppen så vi fik arbejdet i en retning som har været godt for DCU, medarbejdere og ledergruppen.
Lars Moss
Kommerciel Direktør
Dansk Cykel Union

Nogle af vores kunder

Scroll to Top

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* Påkrævet