Test

Test dig selv

På denne side har vi en række artikler, der alle indeholder et element af selv-tests. Der findes en række gode test, der er videnskabeligt baserede, og dem vil vi løbende lægge op her, så kom endelig tilbage en gang imellem, og se om der skulle være kommet ny test på siden.

Link til artikler med test

Er du ked af det? Har du været nedtrykt over længere tid?  Depression er en af de mest almindelige psykiske sygdomme, og en foruroligende stor del af os vil på et tidspunkt i livet opleve symptomer på depression. 

LÆS ARTIKLEN VED AT KLIKKE HER

 

Ordet »stress« kommer af latin og betyder “at stringere” – at stramme – eller snøre – til, og sådan mærker mange mennesker også stress. Følelsen af at være trængt op i en krog, fordi omgivelserne eller personen selv presser på.

LÆS ARTIKLEN VED AT KLIKKE HER

 

Mental sundhed er en tilstand af trivsel, hvor det enkelte menneske kan udfolde sine evner, håndtere dagligdags udfordringer og indgå i fællesskaber med andre mennesker.  

LÆS ARTIKLEN VED AT KLIKKE HER

Angst er en naturlig reaktion på noget, der føles farligt, men som ikke nødvendigvis er det. Angsten sikrer, at man reagerer hurtigt og instinktivt, og at man f.eks. flygter eller forsvarer sig, når man føler sig truet. 

LÆS ARTIKLEN VED AT KLIKKE HER

Scroll to Top

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* Påkrævet

Vigtig besked:

Hov - du skal være logget ind
for at kunne se denne side

Her kan du logge ind