MODUL 6 - LEDERSKAB + MÅLSÆTNINGER

Balanceret Intelligent Lederskab + Målsætninger

I ugens modul kigger vi på mental, social og fysisk sundhed ud fra ”Balanceret Intelligent Lederskab”, som er et personligt lederskabs koncept.

Målet med modulet er, at du får indblik i, hvordan du bedre kan skabe en balanceret hverdag, der giver de bedste forudsætninger for at opnå kvalitet i dit liv, performe optimalt på arbejdspladsen og skabe den bedst mulige Work-Life balance.

Step 1 - Lyt til denne podcast

Vi prøver i HUMANsupport at udvide begrebet intelligens. Lyt med her, hvor vi giver en introduktion til de Balanceret Intelligent Lederskab og de 4 intelligenser: Emotionel-, Mental-, Fysisk- og Moralsk intelligens.

Step 2 - Artikel og opgaver

Vi fortsætter her med at forklare om de forskellige intelligenser, og som afslutning på onlinekurset skal vi også kigge fremad i forhold til at definere konkrete målsætninger for din mentale, sociale og fysiske sundhed. Rigtig god fornøjelse!


Når du skal læse folderen til højre for denne tekst, kan du klikke på symbolet for "full screen" yderst til højre i menuen under kursusfolderen, så vil folderen fylde hele skærmen.

Scroll to Top

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* Påkrævet

Vigtig besked:

Hov - du skal være logget ind
for at kunne se denne side

Her kan du logge ind