MODUL 1 - MENTAL, SOCIAL & FYSISK SUNDHED

Velkommen til Modul 1

Velkommen til HUMANSupport og vores 6-ugers online moduler. På dette 6 ugers kursus fokuserer
vi på mental, social og fysisk sundhed, med det formål at hjælpe dig til at få den bedste
balance i hverdagen, så du undgår stress. Her i MODUL 1 får du en generel introduktion til forløbet og til stressforebyggelse. Rigtig god fornøjelse

Step 1 - Lyt til denne podcast

Hør Jesper Peter Rasmussen forklare, hvordan vores 6 ugers kursus forløbet, hvad det indeholder, og hvordan vi fokuserer på at give dig de bedste værktøjer til at identificere og forebygge stress.

Step 2 - Artikel og opgaver

I denne artikel kan du læse om stresstyper og symptomer. Når det kommer til stress kan der nemlig skelnes imellem fysisk-, psykosocial- og følelsesrelateret stress. Du vil også blive introduceret til de 4 stress-stadier. 

Når du skal læse folderen til højre for denne tekst, kan du klikke på symbolet for "full screen" yderst til højre i menuen under kursusfolderen, så vil folderen fylde hele skærmen.


checklist, form, clipboard-6123409.jpg

Hvis du hellere vil downloade en pdf version af testen og besvare via den, kan du downloade den ved at klikke HER

Step 3 - Tag en stress-test

Det følgende er et eksempel på et typisk spørgeskema, som der er et hav af på nettet. Skemaet er delt op i fysiske, psykiske og adfærdsmæssige symptomer, og man beder folk om at forholde sig til de symptomer, de har haft inden for de seneste 4 uger. 

Online spørgeskemaer så som dette tilbyder dig et resultat med det samme, hvilket man skal huske er et resultat af øjebliksbilledet her og nu ud fra de symptomer, man har oplevet inden for de seneste 4 uger. Og her er den første udfordring ved disse spørgeskemaer; det er ikke altid, vi selv har opdaget alle symptomerne. Et godt råd er derfor at tage spørgeskemaet sammen med en, der kender dig rigtig godt, og som kan give dig sin vurdering af dine stresssymptomer.

Brug 5-10 minutter på at udfylde spørgeskemaet, når du har tid, lyst og overskud.

dan udfylder du spørgeskemaet:
For at få den bedste kvalitet af resultaterne fra dine besvarelser, er det vigtigt, at du svarer på alle spørgsmål så ærligt og præcist som muligt. Hvis du har vanskeligt ved at besvare et eller flere spørgsmål, så brug din første indskydelse.

Scroll to Top

Vigtig besked:

Hov - du skal være logget ind
for at kunne se denne side

Her kan du logge ind