Vores løsninger

Effektive og letforståelige stressløsninger

Vi har udviklet vores løsninger, så de er fleksible og kan tilpasses alle typer virksomheder og mennesker. Løsningen består af en kombination af online behandlingsforløb og een-til-een dialog med vores erfarne behandlere. Hertil kommer adgangen til en omfattende stressportal med værktøjer og information om mental-, fysisk-, og social sundhed samt stressforebyggelse og -behandling.

Vores tre grundelementer

Onlinekurser

Vi har udviklet vores onlinekurser ud fra den seneste forskning på stress-området, samt vores erfaringer fra 15 års arbejde med stressbehandling og forebyggelse. Onlinekurserne er meget mere end forebyggelse og behandling af stress. Vi arbejder også med dit personlige lederskab, og din mentale-, sociale- og fysiske sundhed.

Behandlersamtaler

Vi har veluddannede stressbehandlere i hele landet. Behandlerne er specialuddannede til at håndtere alle former for mentale og følelsesmæssige udfordringer, herunder livskriser, stress, angst depression og andre eksistentielle problematikker. Behandlingerne udføres sammen med vores online kurser.

Sundhedsportalen

Vores sundhedsportal er et tilbud til mennesker og virksomheder der gerne vil forebygge stress, med fokus på mental- fysisk og social sundhed. Den indeholder artikler, podcasts, tests og guidede forløb, der informerer og underviser om relevante elementer vedrørende sundhed og stressforebyggelse.

Privat, offentlig eller udbyder?

Vi tilbyder primært skræddersyede løsninger til tre virksomhedstyper: Private virksomheder, offentlige virksomheder og udbydere af sundhedsforsikringer. Klik på den understående knap, der repræsenterer din virksomhed, for at læse mere om hvad vi kan tilbycde.

Nogle af vores kunder

Scroll to Top

Tilmeld dig nyhedsbrevet

* Påkrævet